God jul önskar VK

Varbergs Klätterklubb vill passa på att tacka alla våra medlemmar och besökare för året som har gått. Det har varit ett år kantat av nedstängningar, ombyggnationer och återföreningar. Vi är tacksamma för allt stöd vi fått och för den tålmodighet ni visat när vi tvingats hålla stängt pga. pandemin. Och inte minst vill vi tacka för att ni hittat tillbaka till oss när vi äntligen öppnade igen.


Nu håller vi stängt över jul och nyår och siktar på ett nytt år med nya möjligheter. Vi öppnar upp verksamheten igen onsdagen den 5:e januari och hälsar er välkomna åter då. På grund av rådande restriktioner kommer vi efter nyår gå tillbaka med begränsat antal besökare i lokalen, max 15 personer på tjockmattan och max 5 personer i gymmet. Nytt för kommande år är även att vi inte längre kommer att hålla öppet på torsdagar då vi för tillfället inte är tillräckligt många nyckelmedlemmar för att lösa detta på ideell basis. Den goda nyheten är dock att det kommer startas upp en ny barngrupp på torsdagar, så inget ont som inte för något gott med sig…


Med det sagt vill vi bara passa på att säga, från oss alla, till er alla önskar vi er en riktigt god jul och ett gott nytt år!